Teamcoaching voor managers

Professionele en persoonlijke ontwikkeling voor managers en HRM-professionals

Coachend begeleiden van groepsdynamica en systemische wetmatigheden in teams

Het coachen van een team waar je zelf als manager onderdeel van uitmaakt, binnen het grotere systeem van de organisatie, is geen sinecure. Hiervoor heb je zowel inzicht nodig in teamontwikkeling en systemische wetmatigheden, als praktische tools en handvatten om hiermee om te gaan. Daarnaast vraagt het van jou als manager de bereidheid om jouw houding en gedrag binnen de groepsdynamiek van het team- en organisatiesysteem diepgaand te onderzoeken.

In de opleiding ‘Teamcoaching voor managers’ krijg je inzicht in teamontwikkeling, groepsdynamica en systemische wetmatigheden binnen teams en organisaties. Je krijgt praktische handvatten om je team resultaatgericht en empathisch te coachen. Je leert zowel boven de waterlijn coachen op zichtbare gedragsverandering en meetbare resultaten, als onder de waterlijn op emoties en overtuigingen die de gewenste verandering in de weg staan.
Gedurende de opleiding pas je het geleerde direct toe in je eigen praktijksituatie aan de hand van concrete en uitdagende praktijkopdrachten.

  • Meer informatie over deze trainersopleiding vind je op onze website.