Trainen met ziel en zakelijkheid 2: Vaardigheidstrainer

Leg een stevig fundament voor je trainersvakmanschap!

 

Ben je trainer en wil je het trainersvak écht in de vingers krijgen? Zoek je een opleiding bij je loopbaanswitch naar het trainersvak die resulteert in een erkend diploma?
Wil je met jouw vaardigheidstrainingen het verschil maken in iemands professionele ontwikkeling? Jouw trainersvakmanschap én jouw persoonlijk leiderschap als trainer zijn hiervoor bepalend.

In de trainersopleiding ‘Trainen met ziel en zakelijkheid 2: Vaardigheidstrainer’ leer je hoe je deelnemers uitdaagt om uit hun comfortzone te komen, hoe je ze praktische handvatten geeft voor effectief nieuw gedrag en hoe je ze liefdevol confronteert bij hun groei en ontwikkeling.
Wij begeleiden dit zelfde proces bij jou als trainer; we leren je de kneepjes van het trainersvak, je krijgt opdrachten en oefeningen op maat voor jouw persoonlijke leerdoelen, en we dagen je uit om je grenzen te verleggen in je persoonlijke ontwikkeling als trainer. Hierdoor word je een vakbekwame en authentieke trainer die impact heeft op het leerproces van zijn deelnemers.

  • Meer informatie over deze trainersopleiding vind je op onze website.